Om CrossFit Atum

Ett CrossFit gym med konceptet att ha både traditionellt gym och CrossFit utrustning i samma lokal. Att kombinera bägge träningstyperna tillsammans med tyngdlyftning, gymnastik och rörlighetsträning som vi erbjuder kan man nå sina mål och minska skaderisken.

CrossFit Atum ägs och drivs av

Ako Rahim

Alexander Alexandrov

Gym, yta och redskap!

På gymytan har vi Gym80 maskiner. Högklassiga maskiner med kvalité och noggrann utvalda för bästa möjliga utveckling. Här har vi även Eleiko stänger, vikter och hantlar.

På CrossFit ytan har vi stänger, vikter, ringar, rep, GHD, rodd och assaultbikes från Eleiko.

På konditionsytan använder vi oss av Intenza.

Vi kommer alltid att försöka utveckla gymmet och CF utrustningen så mycket vi kan. Vi har 800m² och vi kommer utnyttja varje kvadratmeter. Under åren kommer vi att köpa in fler maskiner och mer utrustning för att brädda oss så mycket som möjligt. Har ni synpunkter eller feedback är ni alltid välkomna att maila oss på info@crossfitatum.com.

Hemsidan

Hemsidan har vi för att ni ska kunna boka dagens pass och se vilka andra klasser vi erbjuder för medlemmar och företag. Här har vi även information om våra personliga tränare, våra samarbetspartners och under årets gång kommer vi lägga ut roliga aktiviteter och andra erbjudanden för både befintliga medlemmar och blivande medlemmar.