Helena Falk

Coachar klasser i CrossFit
Personlig tränare

Bakgrund
Svensk mästare inom 4 sporter, karate, kungfu, boxning och tyngdlyftning. Deltagit 5ggr i CrossFit Games med ett brons 2018 i kategorin 35-39år.

Yrke:
Många anlitar mig som PT för experthjälp då de vill finslipa sin teknik eller tävla inom CrossFit. Jag skriver tränings program för alla nivåer med en individuellt anpassad utvecklingsplan.

Jag håller även workshops i CrossFit, främst gymnastik eller tyngdlyftning. Jobbar även som coach på olika träningsresor. Har tidigare erfarenhet som instruktör av box klasser, kickboxning samt gymnastik.

Jag har grundläggande utbildning inom ledarskap och träning men det är framförallt min erfarenhet som lett mig dit jag befinner mig idag. Genom min bakgrund som elitidrottare och medlem i Svenska Olympiska Topp och Talang Programmet har jag tagit del av Sveriges ledande expertis inom idrott gällande kost och träning. Utbildar mig just nu till Endurance specialist genom Konditionsidrott.

Filosofi
Alla har vi mål och drömmar men det är få som lyckas omsätta dem till verklighet. Ha respekt för det som är tidskrävande, hitta balansen för träningen i din vardag och kör hårt!!!